petak, 31. kolovoza 2012.

Što se radilo?

Evo što sam napravio u posljednjih nekoliko tjedana. Skenirao, obradio u Photoshopu, napravio prijelom i isprintao (uz pomoć L.S. - hvala!) šest brojeva fanzina OFF Skroz kojeg smo krajem 90-ih radili na faksu Krivac, Mišo Novković i ja. Zatim odnio u prijateljsku tiskaru gdje su mi sve brojeve zaklamali i izrezali te rekli da je "sve u redu". Zatim sve brojeve digao na ISSUU. Možete ih vidjeti na ovom linku.

Napisao projekt Aplikacija Night by the River i prijavio ga na natječaj Ministarstva kulture.

Bio na klik od objavljivanja romana Smeće na Kindle-u. Odustao jer ga nisam mogao dati besplatno. :-) Ali uspio napraviti epub fajl Smeća i snimiti ga na hard tako da ako netko ima e-čitač, rado mu proslijedim knjigu mejlom.

Zapetljao se u Smashword.

Slijedi: otpetljavanje u Smashwordu i dizanje Smeća na njihov servis, distribucija na sve veće platforme za čitanje e-štiva za nula kuna. Besplatna književnost za sve! :-)

Možda to izrokam ovaj vikend. Ako da, onda krećem sljedeći tjedan u napad na prijelom Piknika. Krivac i ja smo se tada bili toliko razveselili raznim fontovima da ih je sigurno 20-ak u toj knjizi. Prava avantura će to biti.

E, da! Kupio iPad. Odlična stvar!

:-)

Ostajte dobro i vidimo se sutra.

1 komentar:

  1. "Veljo skupilo se nešt tekstuva, pa reko onomad neki dan on meni a ja treštem ajmo radit šesti broj. Veljo, zašt ne?! Pa užegli mi nešt štrudle od krumpira i brlje od kume Šelje i razvalili ljepila od kvasa i svježastih
    jajaca i makaze i spehili mi to u dva popdnevna. Sade vi zbog radi togu merete nešt za pod suknju kad sunce upešte a ono nigdemar lada nema. Živi vi nami bili pa se i na vikend zagrmljimo kod gazde na pokoji čokotčić. Vazda sretni ostat vam valja! Živli! Obiti."

    ODLIČNO, KAPUŽE, ODLIČNO! Kakva antologija, florilegij, bronhoskopija, mići brodići, peronospora i sve onkraj! :)

    OdgovoriIzbriši