ponedjeljak, 15. listopada 2012.

Oni nemaju SOČNOSTI.



 To je divna riječ ali oni to nemaju. Nisu se usudili. Nisu se nikad usrali u gaće od straha ili posumnjali u sveti poredak društva.
 Oni su čisti i uredni, imaju crne cipele. Nema detalja koji odskače. Oni su USKLAĐENI. Oni se razmnožavaju jebanjem svog narcizma u guzicu. Rađaju svoje klonove i onda kupuju – curicama roza, dečkićima plavo.
Oni ne pričaju glasno i ne svađaju se. Dovoljno su civilizirani da se strijeljaju pogledima cijeli život.
 Ali ne još, ne. Oni dolaze ovdje svakodnevno na čaj ili bijelu kavu. 
Gledam njihov poljubac. Njihov je poljubac beskrvan, i još gore od toga, on je svaki dan ISTI.
 Ništa se ne događa.
 Ona niti jednom nije uletjela razbarušene kose i uvalila mu jezik misleći da nitko ne gleda. Nisu niti jednom izbjegli taj poljubac i šutjeli. 
To je najodvratnije od svega, taj bespolni poljubac, to bogohulno spajanje njihovih usana (a pogled luta, glave već misle tko će biti te sreće da prvi prepriča dan) koje se odvija po istom principu po kojem moja nona stavlja sušiti veš: 
 čarapa do čarape, gaće do gaća, kvačice sve u istoj boji i ono zadovoljstvo na kraju
 JER SE TO TAKO RADI.

Broj komentara: 7:

  1. To si objavila jer sam je čitao u petak. Zar ne? :-)

    OdgovoriIzbriši
  2. Malo me ohrabrilo to čitanje, da :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Evo ti, za sada, samo par tehničkih savjeta (to je isto važno da bi tekst bolje "legao" - barem meni :-)). A, ali, no, nego, već - bez zareza iza. Vjerujem da to znaš, ali ti se omaklo. Drugi savjet, formatiranje teksta: Slova su premalena i pregusto je da bi bilo prohodno.

      Izbriši
  3. Da, jesu premalena, i da, pregusto je. Inače stavljam zareze gdje mi se sviđa da budu, al očito mi ne prolazi :) Tenks

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Trudim(o) se. :-)

      (Što se tiče formatiranja, možeš koristiti default-ni font u blog editoru, a ako ti se on ne sviđa, onda imaš u editoru jednostavne opcije za formatiranje. Najviše problema imaš ako kopi-pejstaš iz worda s njegovim formatima. To možeš riješiti da kopi-pejstaš u Notepad pa onda taj tekst kopi-pejstaš u blog editor. Tako se tekst deformatira od word-ovih formata i onda ga možeš lako obrađivati. Tehnikalije. Jednom ćemo i o sadržaju. :-))

      Izbriši
  4. pa defaultni font my ass! moramo se nać jednom da mi pokažeš jer ja cijelo vrijeme hoću da mi bude font kao ostalima a ne mogu ga nać hahaha joooj

    OdgovoriIzbriši