četvrtak, 3. listopada 2013.

Prošlo je točno 6 mjeseci otkako sam završio novi roman

Nakon što sam izluftao glavu, vratio sam mu se i mogu reći da je izdržao test. Nemam ništa za dodati niti oduzeti, spreman je za porinuće. Prije nego počnem na Fejsu redovito stavljati obavijesti o rukopisu, otvoriti ću grupu i pozvati zainteresirane da prate objave, od crtica o samom pisanju, izradi vizuala, preko napretka ka tiskari do promocija, etc… Dvojim da svih 900 frendova s liste zanima što sam pisao, pa je red da interes prebacim na neko skrovitije mjesto. Samo još razmišljam, ima li smisla uz Fejs grupu otvarati i web stranicu ili blog… Hm.

Broj komentara: 5:

  1. Pa podijeljena je ekipa, no većina ipak zagovara tu opciju weba kao kataloga i FB stranice kao mjesta za čavrlju o knjizi. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. How about this...Ja bih te pratila. Ja pišem, ne znam puno ljudi koji pišu i uvijek me zanima pratiti nekoga tko je uspješno objavio ili prolazi taj proces. Tako da, moja podrška je tu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Pozdrav svima vama želim koristiti ovaj medij da vam kažem o ovom opipljivom svjedocenju. Zajam sam dobio 1. sijecnja 2021. preko gospode Vldimire Franke, dala mi je zajam od 65,000 eura i bio sam sretan. Ako vam je potreban zajam za vaše najbolje kamate, možete ga dobiti po kamatnoj stopi od 3%. Obratite se njezinoj tvrtki putem e-pošte: vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com

    OdgovoriIzbriši
  4. HVALA BOGU SAM KONAČNO DOBIO ZAJAM SA 3% KAMATE. ZOVEM SE DRAGANA LETIĆ, MAJKA SAM 3 DJECE, RADIM KAO MEDICINSKA SESTRA U ZAREBU I IMAM 40 GODINA. MOJA PRIČA POČINJE OVAKO, POČETKOM OVE GODINE TREBAO MI JE ZAJAM I PREVARENI SU ME NA INTERNETU. ODLUČIO SAM POKUŠATI JOŠ JEDNOM I KONAČNO SAM DOBIO ZAJAM OD 65,000 EURA OD GĐE VLADIMIRE FRANKE. LEGITIMNI ZAJMODAVAC KOJI MI JE POMOGAO S KREDITOM KAKO GOVORIMO BOŽIĆNI KREDIT JE DOSTUPAN I MOGU HRABRO REĆI DA JE OVO STVARNO I LEGALNO JER SAM TAKOĐER DOBIO SVOJ BOŽIĆNI KREDIT OD NJE. ONA JE PRAVA BOŽJA ŽENA I IMAM 100% JAMSTVO DA I VI MOŽETE DOBITI SVOJ ZAJAM KOD NJE. KORISTIM OVU PRILIKU DA PODIJELIM SVOJE SVJEDOČANSTVO I DA SVI ZNAM DA OVE GODINE POSTOJI NAČIN DA DOBIJETE JEDNOSTAVAN ZAJAM OD FINANCIJSKOG ULAGANJA GĐE VLADIMIRA FRANKE. KONTAKTIRAJTE JOS ZA SVE VRSTE KREDITA NA E-MAIL: {vladimirafinancijskiinvestitor@yahoo.com}

    OdgovoriIzbriši