ponedjeljak, 22. travnja 2013.

Četiri jahača literalipse putuju u Vrbovsko

Ne, nećemo čitati priče o smaku svijeta, to je soooo last year ali mi je trebalo nešto gdje su neka četvorica pa mi je ovo prvo palo na pamet.

Dakle:

sutra, 23. travnja, kad se obilježava Svjetski dan knjige i Hrvatska noć knjige (jer nama padne mrak na oči kad čujemo za književnost), Alen Kapidžić, Moris Mateljan, Robert Vrbnjak i nižepotpisani Zoran Krušvar, putuju Twingom u Vrbovsko.

Vrbovsko je pitoreskno mjestašce, poznato po svojoj knjižnici u kojoj ćemo nas četvorica nastupiti sutra u 20:00, ako se putem ne izgubimo pa nas rastrgaju divlje zvijeri ili sakupljači šparuga u krivolovu.

Namjera nam je provesti ugodnu večer, čitajući svoja literarna djela novijeg i drugih datuma te čavrljajući s veselom publikom, koju očekuje i poseban poklon! A možda im i koju knjigu prodamo, nikad se ne zna? Fiskalne nabrusimo kase, zrel je klas!

Ako ste u mogućnosti, dođite u 23. travnja 2013. u Vrbovsko, 20:00 u knjižnici - SPEKTAKL!

Broj komentara: 5:

  1. valjda u krivoberu, a ne krivolovu :D

    OdgovoriIzbriši
  2. bode mi ovo oči: pitoreskno, nisam znao da žitelje tih "pitoresknih" krajeva zanima književnost? Jeste li vi sigurni da vas nisu zamijenili za harmonikaški bend ili ekipu za popravak rupa na cestama? ;-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Vrbovsko je odlično mjesto za književne večeri. Bio sam dva puta, samo pohvale.

    OdgovoriIzbriši