srijeda, 22. svibnja 2013.

Pet laži koje si govore neobjavljeni autori/-ce

Možemo ovdje staviti i kategoriju "neafirmirani" jer danas svatko može objaviti - ako nema para u e-formatu, a ako ima, onda može i kod Zagija dobiti tiskanu verziju samog sebe.

Bacite oko na otrežnjujući članak!

E, sad.

Od ovih pet pobrojanih laži - nalazim se u svakoj, ali su mi posebno srcu drage treća i peta. Odgađanje fantaziranjem i zakeranje objavljenim, priznatim, nagrađenim i poznatim autorima i autoricama. Ajme majko, to pljuckanje je najjače! Točno kako je opisano u tekstu.

Otvaram stranice neke knjige i počinjem njurgati: "Šta? Ovo je dobro?! Ma daj! To je totalno bez veze. Ja to mogu stoput bolje! Stoput! I on je dobio nagradu? Ma, za šta? Za ovo?! Ajme kakvo sranje! A to puno govori i o nagradi, znaš? Nabijem ja ih na tu njihovu nagradu!"

:-)))

Urnebes!

Da čujem - tko od vas nije niti jednu od ovih pet budalaština sam sebi govorio?

:-)

Broj komentara: 8:

 1. Hahahaha, ovo je super... hej, samo mi imamo jedan problem, mi smo višestruko objavljivani autori (doduše u našim uvjetima)... mi se možemo tješiti: ma nisu nas razumjeli, drugi put... ili možemo biti optimisti u stilu Polka, polka... imam 62 prodana primjerka, od toga 14 izvan obitelji

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. 14 izvan kruga obitelji za najpoznatijeg nepoznatog pisca iz Rijeke je veliki uspjeh. Nemoj biti ciničan. :-)

   Izbriši
 2. šalim se, jasno, imao sam i više od 14 prodanih izvan kruga ... ajajaj... puerto rico... a zamisli tek koliko bih imao sa svojom zbirkom pjesama... pravi tržišni megahit

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Nemoj lagati oko prodanih primjeraka izvan kruga obitelji! Ček', ček', ček'... pa ti nakladnik! Onda možeš. :-)

   Izbriši
 3. Kao netko tko se našao pod brojem tri, bacam se na marketing :-). Moj blog sa skromnim iskustvima u izdavaštvu, plus kratke priče.
  http://www.vedransecen.me/

  OdgovoriIzbriši